Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 14.04.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Èxit de l'acció de dinamització del mercat setmanal
Entre el dijous i el dissabte es van emplenar 1.500 butlletes per participar al sorteig de tres lots de productes

Seguint amb el pla d’actuacions fruit de l’estudi diagnòstic portat a terme l’any 2019 a través del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, i celebrar el llançament de la seva nova imatge, el Mercat de Sant Sadurní va dur a terme el sorteig de 3 lots de productes del mercat.

Durant les dues jornades comercials es van repartir butlletes per cada acte de compra. Els clients i les clientes, havien d’emplenar-les amb les seves dades i introduir-les en una urna ubicada en una parada de l’organització a la plaça de l'Ajuntament. Entre les dues jornades es van recollir un total de 1.500 butlletes.

Durant la setmana del sorteig, el perfil a la xarxa Instagram @mercatsantsadurni ha crescut un 345% en visites, arribant fins als 600 seguidors, i més de 200 persones van veure el sorteig, que es va retransmetre en directe.

Les tres guanyadores, veïnes totes de Sant Sadurní, van recollir el premi el mateix dissabte a la tarda a la Fassina de Can Guineu.

Des de la Regidoria de Turisme i Comerç s’ha valorat molt positivament el resultat, un èxit sense precedents, tenint en compte que era la primera vegada que es feia una acció de dinamització del Mercat de Sant Sadurní, i esperen tenir la mateixa acollida en les futures actuacions que esdevindran.

Pujar al principi de la pàgina