Anar a la plana de números del butlletí

Notícies del Punt d'Informació Jove i de l'Índex
taller emocional (banner)

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, organitza un taller de gestió emocional a càrrec de QUANTUM Psicologia. Per a joves de 17 a 25 anys.

El taller es centrarà en fomentar les competències emocionals dels joves, per tal de fer front a l'actual context d'excepcionalitat i als constants canvis que s'estan vivint.

PLJ Enquesta

La regidoria de Joventut, amb el suport de la Fundació Ferrer i Guàrdia, ha iniciat el procés d'elaboració del nou Pla Local de Joventut 2022-2025.
S'ha posat en marxa un procés de participació que permeti incorporar les opinions dels joves al nou Pla Local de Joventut.

Si tens coses a dir, si tens entre 12 i 29 anys, si penses que hi ha coses que no es fan, si penses que mai t'escolten... ara és el moment! Vinga, respon el qüestionari, passa a l'acció i digues la teva !!

Curs de monitors 2021 2

El Curs de Monitors de lleure es realitzarà a l'Índex de l'1 d'octubre al 18 de desembre.

Les inscripcions s'obriran el 12 d'abril de 2021, i estaran obertes fins al 15 setembre del 2021 o fins que s'omplin el nombre de places disponibles.

 

COOPSETÀNIA

Coopsetània és l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Penedès i Garraf. Sorgeix a partir de l'aliança de diversos actors públics i privats de l'economia social del territori.

L'Ateneu té per objectiu donar a conèixer i impulsar l'economia social, el tercer sector i les cooperatives. A més, ofereix formació i assessorament en aquests àmbits.  

CAMPS DE TREBALL 2021

Un any més, la Direcció General de Joventut continua organitzant camps de treball com a activitat idònia per als i les joves i aposta per la millora qualitativa dels projectes.

El programa de camps de treball, adreçat a joves de 14 a 29 anys, inclou els camps de treball a Catalunya, els camps de treball a la resta de l’Estat i els camps de treball internacionals.

Sala d'estudi

El Neptú és un buscador d'estudis i professions on podreu consultar i cercar un munt d'informació sobre l'oferta acadèmica i professional.
Per accedir-hi cal disposar d´una clau d´accés.

El Punt d'Informació Jove de l'Índex ofereix la clau a aquesta eina
Demana'ns el codi

Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - index@santsadurni.cat - www.indexjove.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí