Anar a la plana de números del butlletí
Newsletter de maig - Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 5 de maig de 2021
El Centre d'Interpretació del Cava romandrà tancat al públic de juny a setembre de 2021

El proper 1 de juny començaran els treballs de renovació museogràfica del CIC Fassina, situat a l'edifici històric de la Fassina de Can Guineu.
Qui encara no hagi visitat el Centre, així com els elements festius de Sant Sadurní, té temps fins al 30 de maig.

El festival arriba a la 13ena edició reivindicant la poesia catalana, viva, també femenina i professional així com el el cava i el territori. Poetes i poetesses recitaran la seva obra a les caves Jaume Giró i Giró, Codorniu, Recaredo i al Pati de Can Guineu. Fonpinet acollirà la sessió de poesia infantil.
La Primavera del Cava

Del 8 al 30 de maig,  dotze cellers elaboradors de cava ofereixen activitats enoturístiques úniques. Vine a viure la primavera amb visites guiades i tasts comentats de caves, sortides amb bicis elèctriques, concerts de música en directe, maridatges, tallers de ioga, tallers de meditació, brunch entre vinyes. Les places són limitades.

La Primavera del Cava

Jornada de portes obertes als cellers CORPINNAT

Els cellers Corpinnat celebraran el dissabte 22 de maig el tercer aniversari del naixement de la marca amb una jornada de portes obertes que inclourà vista i tast al preu únic de 5 euros. La recaptació es destinarà íntegrament a una entitat local del Penedès.

Reserves a Corpinnat

Cava Fonpinet Reserva Etiqueta Negra i botifarra artesana de la xarcuteria Rovira
Descobreix la història, el patrimoni i la influència del cava a la vila de Sant Sadurní visitant els diversos espais del Centre d'Interpretació del Cava i gaudeix de la degustació exclusiva del mes.
"La pandèmia de les vinyes" a Perduts en el temps de RTVE Catalunya

La terrible pandèmia de la fil·loxera a finals del segle XIX i els seus efectes a Sant Sadurní. Si et vas perdre aquest fascinant capítol de Perduts en el temps, fes clic aquí per veure'l.

La pandèmia de les vinyes 

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat