SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat 16ºC|6ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
S'inicien els treballs del projecte de renovació del CIC Fassina
El Centre d'Interpretació del Cava romandrà tancat al públic de juny a setembre de 2021
PUBLICAT EL 05.05.2021
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cava Centre

El proper 1 de juny s’inicien els treballs del projecte de renovació museogràfica del Centre d'Interpretació del Cava, CIC Fassina, situat a l'edifici històric de la Fassina de Can Guineu, al cèntric carrer Hospital de Sant Sadurní. Es preveu que a partir del 15 de setembre es torni a obrir, ja com a CAVACENTRE, que serà la nova denominació de l'equipament.

Inaugurat en la seva totalitat el juliol del 2012, el CIC Fassina ha funcionat com a Centre d’Interpretació del Cava des de l’any 2011. Ara, després de deu anys, l'Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia es proposa renovar el discurs museogràfic per complet, aprofitant que Sant Sadurní d'Anoia és un dels 14 municipis que han estat seleccionats per dur-hi a terme actuacions del projecte Penedès 360º, liderat pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès, i subvencionat pel fons FEDER, amb el cofinançament de l'Ajuntament.

Amb la renovació museogràfica, l’exposició permanent del Centre d'Interpretació tancarà al públic fins a la finalització de la renovació, prevista per al setembre de 2021. Restaran obertes l'Oficina de Turisme i la botiga en el seu horari habitual.

El projecte, redactat per Grop Exposicions i Museografia, arran de la convocatòria d'un concurs públic l'any 2019, i en execució per part de l'empresa STOA, aporta un concepte museogràfic completament nou, un espai per a l'aprenentatge, el joc, la cultura, sempre amb el cava com a centre neuràlgic i fil conductor, apte i d'interès per a diferents tipus de públic. El nou centre complementarà l'elevada oferta turística privada i els altres recursos museogràfics que ja es troben en el territori, i conviurà amb el servei de punt d'informació turística de la recepció de la Fassina de Can Guineu i amb les diverses activitats que es fan al Celler Gran.

Qui vulgui visitar el Centre d'Intepretació del Cava així com els elements festius de Sant Sadurní, té temps fins al 30 de maig.

Més informació a 'La transformació del Centre d'Interpretació del Cava'.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^