Anar a la plana de números del butlletí

Notícies del Punt d'Informació Jove i de l'Índex
Tu tries

La Regidoria de Joventut ha organitzat per aquests mesos de gener a març un conjunt d'activitats adreçades a joves d'entre 14 i 25 anys i a les seves families, dedicades a la orientació acadèmica i professional per afavorir i acompanyar en el procés de decisió en la tria dels seus estudis i itineraris formatius.

-14 de març: xerrada "Itineraris formatius i el moment de decidir" (on line)
-21 de març: xerrada "Les professions del futur" (on line)
-24 de març: Assessoria acadèmica i professional (presencial i on line)

POAP

En el moment de transitar entre etapes educatives, especialment en el salt a l´educació postobligatòria, molts joves i les seves famílies afronten molts dubtes.

En aquest marc, des de Joventut entenem que els serveis i recursos d´orientació esdevenen una eina clau per acompanyar una presa de decisió ben fonamentada.

Dinamo 2023

Des de l'Oficina Jove de l'Alt Penedès presentar-vos la nova Programació d´activitats per l´any 2023.

Cursos de monitors/res, premonitors/res, carretó frontal i operador de plataformes mòbils.

dansa grossa
El Departament d'Educació convoca les proves específiques per a les persones que volen accedir als ensenyaments professionals de música o dansa. Si seguiu l'enllaç hi trobareu tota la informació necessària, penjada a Spotify, per a tothom interessat en ensenyaments esportius, artístics, tècniques d'actuació teatral, circ, arts escèniques, arts plàstiques i disseeny, dansa...
carnaval grossa
Ja hi som: màscares, disfresses i festa! Arreu de Catalunya s'hi organitzen tota mena d´activitats lúdiques, com desfilades, rues o passacarrers, tallers de disfresses...participa en els carnavals com tu vulguis, i oblida't la vergonya a casa!
Ressons Penedes 1
  • Un cartell ambiciós amb 36 artistes es converteix en el primer gran festival per inaugurar la temporada d'esdeveniments en un entorn ideal per maridar música i enoturisme
  • Sant Sadurní és una de les seus principals d’aquest festival, amb  diversos cellers com a escenaris privilegiats
  • Compta amb el suport dels diversos Ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès, entre d'altres institucions
Tallers estudi
start noves oportunitats

Start Noves Oportunitats és un programa que té l´objectiu de formar i introduir al món laboral i educatiu joves entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen a través d´accions diverses.

A la comarca hi tenim el CNO Penedès Garraf.Més informació...

Compres on line
A dia d´avui és difícil trobar algú que no hagi fet alguna compra per internet; sigui d´un producte molt específic que costa trobar al poble o al barri o sigui d´un àpat, alguna nit que no podíem cuinar per tothom (font: LaClara.info)
Revista Mou-te desembre

Troba les darreres oportunitats sobre estudis, pràctiques, feina i voluntariat a l'estranger.

Recorda que a l'Oficina Jove de l'Alt Penedès pots demanar assessorament sobre qualsevol d'aquests temes. Contacta'ns per més info.

Pack Jove 2023
Al Pack Jove 2023 trobaràs més de 150 vals de descompte d'un sol ús, en total hi ha 72 vals 2x1, 32 vals del 50% de descompte, 10 vals de gratuïtat, 10 de tarifes especials i 28 tarifes reduïdes. I un total de 17 vals nous!
Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - index@santsadurni.cat - www.indexjove.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí