Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
CIC Fassina
Cava, xocolata i cuina catalana
 
  • Assaboreix la cultura del cava, l'apassionant món de la xocolata i la cuina tradicional catalana.

    Al CIC Fassina, Centre d'Interpretació del Cava endinsa't en la història d'aquest gran vi i en la dels seus protagonistes a través d'un recorregut pel món del cava.

    Continua la teva escapada visitant l'Espai Xocolata Simón Coll. Gaudeix de l'apassionant món de la xocolata a través d'un impressionant audiovisual amb imatges espectaculars i innovadores que et portaran als orígens de la xocolata. Podràs experimentar amb pinyes i faves de cacau i veuràs en funcionament la planta pilot per entendre el procés d'elaboració de la xocolata Simón Coll. Tastaràs la xocolata i aprendràs a degustar-la de manera òptima.

    Paladeja la cuina tradicional catalana amb essència de cava a l'Hotel-Restaurant Fonda Neus. El 1929, la besàvia Neus i la seva filla Teresa, es van posar davant dels fogons i van començar a cuinar els seus plats casolans per els carreters i hostes que s'allotjaven a la seva fonda. El menú Fil·loxera, un menú estacional, reuneix els records i la nostalgia d'aquella època amb una cuina tradicional amb productes de temporada.

  • Preu
    32 €
  • Serveis inclosos

    Al Centre d'Interpretació del Cava hi trobaràs:

    • Visita guiada, amb pantalles tàctils accionades pel personal del Centre per descobrir la història, el patrimoni arquitectònic i la influència del cava en la vila
    • Projecció 3D "El Cava, fruit d'un sentiment"
    • Sala de la Festa de la Fil·loxera amb els elements de cartró-pedra que hi intervenen i projecció
    • Baixada a l'antic Celler de la Fassina de can Guineu. Projecció de gran format sobre el món del cava
    • Degustació d'un cava local acompanyat per un snack elaborat també a la nostra vila

    A l'Espai Xocolata Simón Coll gaudiràs de:

    • Audiovisual amb pantalles panoràmiques 3D on s'explica l'origen del cacau i el procés d'elaboració de la xocolata.
    • Experimentació amb pinyes, faves de cacau acabades de torrar i tast de cacau pur.
    • Tast comentat de bombons.
    • Accés a la botiga per continuar l'experiència amb més de 10 punts de degustació diferents

    A l'Hotel-Restaurant Fonda Neus:

    • Menú especial Fil·loxera que inclou: un entrant, un segon plat, les postres, aigua i pa (no inclou cava, vi ni cafès).
  • Horari

    De dimarts a diumenges prèvia consulta de les hores d'inici, l'idioma i la disponibilitat. Visita amb mesures de seguretat.

  • Durada de la visita

    Centre d'Interpretació del Cava - 1,15 h
    Espai Xocolata Simón Coll - 1 h

  • Reserva

    Tel. +34 93 891 31 88 · E-m. turisme@santsadurni.cat