Nascut a Sant Sadurní d’Anoia el  8 de juliol de 1985
Regidor de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)

Formació Acadèmica

És llicenciat en història contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va cursar el Curs d’Adaptació Pedagògica per a professorat i a la Universitat Oberta de Catalunya va dur a terme els estudis de Gestió Cultural. Va realitzar les pràctiques de professorat a l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès. Ha adquirit part  de les meves competències i coneixements participant als moviments socials des de principis dels 2000.

Trajectòria Professional

Durant els anys d’estudiant va treballar a diferents feines esporàdiques. Ha fet de cambrer, en el sector de la logística i diverses campanyes de verema i de Nadal en diferents caves a través d’empreses de treball temporal. Durant l’any 2009 va treballar de transportista, entre d’altres tasques, en una empresa dedicada a la gestió i emmagatzematge d’arxius i documentació

A partir de l’any 2010 entra a treballar en una gran empresa del sector del cava en la que ocupa diferents llocs de feina fins l’any 2017. L’any 2017 treballa en una empresa dedicada a la producció de cervesa artesana realitzant tasques de transportista i de comercial.

A partir de setembre de 2017 i fins l’actualitat treballa a la revista El Temps on duu a terme tasques de publicitat i d’altres vinculades al departament comercial.

Trajectòria militant

Durant l’etapa d’estudiant participa en el moviment estudiant contra l’aplicació del pla de Bolonya i la privatització de la universitat formant part de les Assemblees de Facultat i militant al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Ha estat militant de la organització política Endavant- Organització Socialista d’Alliberament Nacional.

Va entrar a militar a la CUP a l’any 2008 i va formar part del grup de gent que va impulsar l’Assemblea local de Sant Sadurní. A nivell sindical ha estat afiliat a la Intersindical- CSC i actualment ho està a la CGT. En el món associatiu és soci del Casal Popular el Carràs i ha participat en nombroses iniciatives de caire social i cultural.

Retribució i indemnitzacions: Més informació

Declaració d'interessos: Més informació