Sessió dirigida per Xavier Roig

Una superfície de 1952 hectaries, més del 90% està destinada a varietats negres com la Garnatxa i la Carinyena. Unes vinyes particulars que degut a la tortuositat del terreny, es cultiven en costers d´entre el 15 i el 60% d´inclinació que no permeten un accés mecànic, de manera que es treballa amb les formes més tradicionals de cultiu.

El paisatge generat per unes vinyes en altituds compreses entre els 100 metres sobre el nivell del mar (Bellmunt del Priorat i el Molar), fins a 750 metres a les parts altes dels termes de la Morera de Montsant i Porrera, és un dels trets característics del Priorat.

El tast amistós és una sessió de tast on es dóna importància al fet de provar vins en companyia i compartir opinions. Cada sessió té una temàtica diferent.
Es realitzen l´últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest any s'està realitzant la 9a temporada.

Preu: 20 euros