Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat31ºC-17ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
JULIOLSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
AnteriorsAGOSTSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
AnteriorsSETEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
AnteriorsOCTUBRE
DLDTDCDJDVDSDG
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dijous
31
gener
2019
Tast amistós: vins negres del priorat
Sessió dirigida per Xavier Roig
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 20 h
Durada: 2 hores aproximadament
Organitza: Cal Feru
Preu: 20
Tipus d'acte: Vins i caves

Una superfície de 1952 hectaries, més del 90% està destinada a varietats negres com la Garnatxa i la Carinyena. Unes vinyes particulars que degut a la tortuositat del terreny, es cultiven en costers d´entre el 15 i el 60% d´inclinació que no permeten un accés mecànic, de manera que es treballa amb les formes més tradicionals de cultiu.

El paisatge generat per unes vinyes en altituds compreses entre els 100 metres sobre el nivell del mar (Bellmunt del Priorat i el Molar), fins a 750 metres a les parts altes dels termes de la Morera de Montsant i Porrera, és un dels trets característics del Priorat.

El tast amistós és una sessió de tast on es dóna importància al fet de provar vins en companyia i compartir opinions. Cada sessió té una temàtica diferent.
Es realitzen l´últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest any s'està realitzant la 9a temporada.

Preu: 20 euros

Pujar al principi de la pàgina