La DO Conca de Barberà està situada geogràficament en una vall fluvial al llarg del riu Francolí i amb un clima mediterrani però amb formació de microclimes a causa del relleu de la zona.

Una denominació formada per sòl argilós i vinyes que oscil·len entre els 350 i els 600 metres d´altitud., Amb 22 cellers inscrits i amb un raïm negre autòcton: el trepat.

El tast amistós és una sessió de tast on es dóna importància al fet de provar vins en companyia i compartir opinions. Cada sessió té una temàtica diferent.

Es realitzen l´últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest any s´està realitzant la 9a temporada.


- Dia i hora : Dijous 25 d´abril a les 20h.
- Durada activitat : 1,5 hores.
- Activitat impartida per : Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, Formador a Cava i finalista del concurs "Millor sommelier a Cava d´Espanya".
- Lloc : a la Sala de Tast de Cal Feru.
- Places : Màxim 25 persones.

Més informació a calferu@calferu.com o al telèfon 938910163