Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat25ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
ABRILSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
AnteriorsJUNYSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
AnteriorsJULIOL
DLDTDCDJDVDSDG
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dijous
25
abril
2019
Tast amistós: vins de la Conca de Barberà
Descobreix els seus vins
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 20 h
Organitza: cal feru
Preu: 20
Tipus d'acte: Vins i caves

La DO Conca de Barberà està situada geogràficament en una vall fluvial al llarg del riu Francolí i amb un clima mediterrani però amb formació de microclimes a causa del relleu de la zona.

Una denominació formada per sòl argilós i vinyes que oscil·len entre els 350 i els 600 metres d´altitud., Amb 22 cellers inscrits i amb un raïm negre autòcton: el trepat.

El tast amistós és una sessió de tast on es dóna importància al fet de provar vins en companyia i compartir opinions. Cada sessió té una temàtica diferent.

Es realitzen l´últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest any s´està realitzant la 9a temporada.


- Dia i hora : Dijous 25 d´abril a les 20h.
- Durada activitat : 1,5 hores.
- Activitat impartida per : Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, Formador a Cava i finalista del concurs "Millor sommelier a Cava d´Espanya".
- Lloc : a la Sala de Tast de Cal Feru.
- Places : Màxim 25 persones.

Més informació a calferu@calferu.com o al telèfon 938910163

Pujar al principi de la pàgina