El tast amistós és una sessió de tast on es dóna importància al fet de tastar vins en companyia i compartir opinions. Cada sessió té una temàtica diferent.
Es realitzen l'últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest any realitzem la 10a temporada.
Aquest octubre el dedicarem a vins dolços que són els vins de tardor per excel·lència.
I per això farem un recorregut pels diferents vins dolços que hem descobert al llarg d´aquests anys, des de vins dolços del Penedès a vins més internacionals com Sauternes, Tokaji, Oportos ...
Es tastaran vins molt variats amb una infinitat de matisos i colors (pàl·lids, taronges, daurats, marrons ...)
- Dia i hora : Dijous 24 d´octubre a les 20h.
- Durada activitat : 1,5 hores.
- Activitat impartida per : Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, Formador a Cava i finalista del concurs "Millor sommelier a Cava d´Espanya".
- Lloc : a la Sala de Tast de Cal Feru.
- Places : Màxim 25 persones.
Més informació a calferu@calferu.com o al telèfon 938910163.