Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja20ºC-13ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
AnteriorsDESEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
AnteriorsGENERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsFEBRER
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dijous
24
octubre
2019
Tast amistós: vins dolços
Comencem la 10a temporada de tastos amistosos preparant-nos per la Castanyada
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 20 h
Organitza: Cal Feru eno·botiga
Preu: 20
Tipus d'acte: Vins i caves

El tast amistós és una sessió de tast on es dóna importància al fet de tastar vins en companyia i compartir opinions. Cada sessió té una temàtica diferent.
Es realitzen l'últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest any realitzem la 10a temporada.

Aquest octubre el dedicarem a vins dolços que són els vins de tardor per excel·lència.

I per això farem un recorregut pels diferents vins dolços que hem descobert al llarg d´aquests anys, des de vins dolços del Penedès a vins més internacionals com Sauternes, Tokaji, Oportos ...
Es tastaran vins molt variats amb una infinitat de matisos i colors (pàl·lids, taronges, daurats, marrons ...)

- Dia i hora : Dijous 24 d´octubre a les 20h.
- Durada activitat : 1,5 hores.
- Activitat impartida per : Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, Formador a Cava i finalista del concurs "Millor sommelier a Cava d´Espanya".
- Lloc : a la Sala de Tast de Cal Feru.
- Places : Màxim 25 persones.

Més informació a calferu@calferu.com o al telèfon 938910163.

Pujar al principi de la pàgina