Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Triomf Final
Crida pel triomf final
L'Associació Festa de la Fil.loxera i Ràdio Sant Sadurní animen la ciutadania a participar aquest dissabte al vespre des del balcó o la terrassa de casa

Així com el poble de Sant Sadurní va véncer la plaga de la fil.loxera fa 120 anys, ara també toca sumar forces contra el COVID-19. L'Associació Festa de la Fil.loxera i Ràdio Sant Sadurní conviden a tothom a sumar-se aquest dissabte 28 de març al vespre a participar d'una iniciativa ciutadania per enviar, col·lectivament, un missatge carregat de positivisme i cohesió contra el virus.

A partir de les 20:20 hores, es demana als veïns i veïnes que connectin els seus equips de so o de ràdio amb la ràdio municipal a través del 107.2 FM i, des del balcó o la terrassa de casa, seguir el ritme de timbals de l'emissió fent servir qualsevol instrument o estri de cuina.

Al voltant de 2/4 de 9 serà el moment en què sonarà el Triomf Final, la conegudíssima peça musical amb què cada 8 de setembre se celebra la victòria contra la plaga, per tal de fer sentir la força de tot el poble i vèncer tots junts aquest pandèmia. Vàrem guanyar llavors i ho tornarem a fer ara.

PUBLICAT EL 24.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic