Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
Cava Muscàndia Brut Reserva 2016 i llonganissa artesana de Cal Miqueló
PUBLICAT EL 08.07.2020
Muscandia-Miquelo tast del mes

Descobreix el món de la indústria del cava al Centre d'Interpretació del Cava. Coneix els secrets del cava, la història de les seves vinyes, l'esforç i persistència dels seus protagonistes  i el seu esperit de celebració que fan de Sant Sadurní d'Anoia una terra única.

El recorregut finalitza amb un tast de cava Muscàndia ben fresc acompanyat de la deliciosa llonganissa artesana de la cansaladeria local Cal Miqueló.

Muscàndia Brut Reserva 2016 és el cava en promoció al CIC Fassina durant tot el mes. Elaborat amb les varietats tradicionals de Xarel·lo, Macabeu i Parellada.

Criat durant més de 18 mesos en rimes a la cava de Sant Sadurní, a més de 13 metres sota terra, on tenen temperatura de 16ºC al llarg de tot l'any. Aclarit manualment en pupitres. El degollament també es fa manual, ampolla per ampolla.

Guanyador del premi Vinari de Bronze a l'edició del 2014. És un cava amb acidesa moderada i ben integrada i lleugerament dolç. Contrasta a la perfecció amb la llonganissa artesanal.

Reserva la teva visita i no et perdis aquest tast.

Visita al CIC Fassina