Nexes - Innovaciˇ, emprenedors i empreses
Programa de voluntariat per ajudar les petites empreses a fer front a la crisi de la Covid-19

El nostre municipi s’enfronta a una situaciˇ d’alarma derivada de l’emergŔncia sanitÓria de la COVID-19, caracteritzada per la paralitzaciˇ de l’activitat econ˛mica i per una gran incertesa respecte el futur, que posa en risc la continu´tat dels negocis de molts treballadors aut˛noms i microempreses i de molts llocs de treball.

╔s per aix˛ que l’ Ajuntament de Sant SadurnÝ d’Anoia s’ha sumat a SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundaciˇ Autoocupaciˇ que compta amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona i amb mÚs de 400 mentors voluntaris.

SOS Mentoring Ús un programa de voluntariat en que persones empresÓries i directives amb experiŔncia ajuden el colĚlectiu d’aut˛noms i les microempreses a prendre les decisions necessÓries per a fer front a aquesta nova crisi, contenint el seu impacte i projectant la continu´tat de les seves activitats professionals i empresarials.

Segons Yolanda Tarango, mentora d’Autoocupaciˇ guardonada l’any passat com a segona millor mentora del mˇn per Youth Business International, “sˇn temps per mostrar solidaritat, acompanyant les persones a donar continu´tat a les seves empreses i llocs de treball i ajudant-les a reflexionar sobre com aprofitar les noves oportunitats que vindran”.

SOS Mentoring Ús un procÚs d’acompanyament personalitzat en que els/les mentors/es voluntaris/Óries comparteixen el seu temps i la seva experiŔncia amb els/les beneficiaris/Óries del programa, ajudant-los a diagnosticar bÚ la situaciˇ dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla d’acciˇ per a fer front a la crisi derivada de la Covid-19.

La Regidoria de Promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament de Sant SadurnÝ d’Anoia colĚlabora amb la Fundaciˇ Autoocupaciˇ i la Diputaciˇ de Barcelona en la implementaciˇ de SOS Mentoring, fomentant la participaciˇ de les empreses del territori, demostrant una vegada mÚs el seu compromÝs amb el suport al teixit productiu local i el manteniment de l’ocupaciˇ.

Les persones interessades en participar en el programa com a beneficiÓries o com a mentores voluntÓries poden escriure un correu electr˛nic a promeco@santsadurni.cat o trucar al 931 185 195.

TambÚ es poden posar en contacte mitjanšant aquest formulari d'inscripciˇ

 

logo ajuntmaent         nexes

 logo DIBA              logo auto