Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Intervals de nuvolositat 11ºC|0ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
sos 1
Programa SOS Mentoring de suport a les empreses i autònoms

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia impulsa SOS Mentoring, un programa de voluntariat per a fer créixer les petites empreses.
Programa de voluntariat per ajudar les petites empreses a fer front a la crisi de la Covid-19

QUÈ ÉS SOS MENTORING

El teixit empresarial del nostre municipi s’ha enfrontat a una situació molt complexa com a conseqüència de la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19, que va posar en risc la continuïtat de les activitats de molts petits negocis i de molts llocs de treball.

És per això que l’Ajuntament es va sumar a SOS Mentoring, un programa de voluntariat de la Fundació Autoocupació, amb el suport de la Diputació de Barcelona, en que més de 250 empresaris i directius, en qualitat de mentors voluntaris, van ajudar més de 300 petites empreses a fer front a la crisi, contenint el seu impacte, mantenint més de 850 llocs de treball i projectant la continuïtat de les seves activitats. 

Enguany SOS Mentoring diversifica la seva oferta i vol ajudar a les persones emprenedores a consolidar els seus negocis de recent creació i a les petites empreses a afrontar amb èxit processos tan complexes com el creixement de l’activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital, la internacionalització o una situació de crisi.

SOS Mentoring és un procés d’acompanyament personalitzat en que els mentors voluntaris comparteixen el seu temps i la seva experiència amb les empreses beneficiàries, ajudant-les a identificar els seus reptes, a definir els seus objectius i a dissenyar i implementar les estratègies necessàries per assolir-los.

Segons Guillem Arís, Director d’Autoocupació, “SOS Mentoring ha demostrat el potencial del voluntariat empresarial per ajudar les petites empreses a superar la pandèmia; ara toca ajudar-les a innovar, a créixer i a generar ocupació en el territori”.

COM PARTICIPAR AL PROGRAMA

Les persones interessades en participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a promeco@santsadurni.cat o trucar al 931 185 195.

També es poden posar en contacte mitjançant aquest formulari d'inscripció

 


AJUNTAMENT PROMOCIO                          

      nexes

       autoocupacio-diba

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)