Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Descobert 13ºC|-1ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
sos men
Programa SOS Mentoring de suport a les empreses i autònoms
Programa de voluntariat per ajudar les petites empreses a fer front a la crisi de la Covid-19

SOS Mentoring és un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per a les petites empreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu temps i el seu coneixement amb els/les beneficiaris/àries, ajudant-los a diagnosticar correctament la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla de reactivació per a fer front a la crisi derivada del Covid-19 i mantenir l’ocupació. 

Durant el segon semestre de 2020, SOS Mentoring ja va ajudar a 145 empreses a mantenir 404 llocs de treball, gràcies a l’acompanyament de 126 mentors i mentores. Enguany aquesta iniciativa pretén ajudar a reactivar les activitats de 200 noves empreses i salvaguardar 600 llocs de treball.

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona per facilitar la participació de les empreses del nostre territori en el programa SOS Mentoring, demostrant una vegada més el nostre compromís amb el teixit empresarial local.

Si teniu una petita empresa i esteu en una situació de dificultat, podeu participar com a beneficiaris/àries del programa. Si sou empresaris/àries o directius/ives amb experiència i amb voluntat d’ajudar en aquests moments tan complexes, podeu participar com a mentors/es voluntaris/àries. 

×  
SOS Mentoring: Voluntaris que salven empresesSOS Mentoring: Voluntaris que salven empreses

Les persones interessades en participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a promeco@santsadurni.cat o trucar al 931 185 195.

També es poden posar en contacte mitjançant aquest formulari d'inscripció

 

                          

      promo-nexes

       autoocupacio-diba

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)