• No caldrà demanar cita prèvia i es podrà fer ús de totes les sales
  • S'hi podrà tornar a fer activitats culturals, seguint la normativa de la desescalada

Arrel de l´obertura progressiva decretada pel Govern de la Generalitat, la biblioteca entre en el tram 1 amb la possibilitat de reobrir les seves portes sense haver de demanar cita prèvia ni reserva de documents amb antelació.

Així doncs:  

Obertura per al públic general. Ja es podran utilitzar les sales de lectura, consulta i estudi i ja es podrà accedir lliurement a les col·leccions, tant a la sala de revistes, com a la sala d´adults, la sala infantil, els ordinadors, a la l´espai d´estudi, i als serveis. 

·         L´horari serà de dilluns, dimarts, dimecres i dijous a les tardes de 15:30 a 20:00 o matins de dijous, divendres i dissabtes de 09:30 a 13:30.

·         Les devolucions de documents caldrà seguir fent-les a la bústia exterior excepte documents de grans dimensions que si no hi caben a la bústia, caldrà retornar-los personalment.

·         Es manté la quarantena de les 48 hores en els documents procedents de l´exterior de la biblioteca

·         Desapareix la quarantena en el cas dels documents consultats a l´interior de la biblioteca, així que s´obre el lliure accés a les revistes, a les novetats infantils i a l´Espai Família que fins ara estaven restringits

·         Des de la biblioteca es garanteix la desinfecció dels espais i els aparells i mobiliari utilitzat pels usuaris, també la higiene de mans, el control de les distàncies i els aforaments que no superin el 50%.

·         Continua l´obligatorietat de la mascareta en tot moment.

·         Ja es podran dur a terme activitats culturals presencials.

cartell normativa tram 1