Publicació 22.11.2020
piscinaweb
  • Els equipaments exteriors ho faran amb una limitació  aforament del 50% i els interiors del 30%
  • La piscina municipal i la sala de musculació, només per a usuaris i abonats. La piscina es tancarà al públic de 17 a 19h per entrenaments del club de natació
  • Es manté la suspensió de les activitats aquàtiques dirigides i cursets de natació fins a nou avís

L'inici del nou pla de reobertura i restabliment de les activitats establert per la Generalitat de Catalunya permetrà a la Zona Esportiva municipal reobrir les seves instal.lacions, amb algunes restriccions, a partir d'aquest dilluns 23 de novembre, i el retorn als entrenaments dels equips i entitats esportives, amb una reorganització dels horaris i dels espais disponibles.

Piscina i sala de musculació

L'aforament estarà limitat al 50% en els equipaments exteriors i un 30% als interiors. Només podran accedir a la piscina i la sala de musculació els usuaris i abonats, amb reserva prèvia i franges horàries d'una hora i mitja.  De 17 a 17:30 a la sala de musculació romandrà tancada per tasques de neteja i desinfecció i pel que fa a la piscina es reservarà de 17 a 19 hores per l'ús en exclusiva del Club de Natació Sant Sadurní. 

Les activitats aquàtiques dirigides i els cursets de natació es mantindran suspesos i s'està treballant en la possibilitat d'oferir activitats alternatives en espais exteriors o al pavelló.

Com ja va succeir en d'altres moments de la crisi sanitària, aquells abonats i usuaris que ho desitgin podran sol·licitar el retorn dels diners o bé una reserva dels períodes en què no s'ha prestat servei per tancament de les instal·lacions.

D'altres mesures a tenir en compte són que les instal.lacions esportives tancaran a les 21 hores. S'habilitaran els vestidors del pavelló per als usuaris de la piscina, ja que els de la zona aquàtica es troben en aquests moments en obres.