Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb tormenta31ºC-19ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 22.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La zona esportiva reobre les instal.lacions a partir d'aquest dilluns
piscinaweb
  • Els equipaments exteriors ho faran amb una limitació  aforament del 50% i els interiors del 30%
  • La piscina municipal i la sala de musculació, només per a usuaris i abonats. La piscina es tancarà al públic de 17 a 19h per entrenaments del club de natació
  • Es manté la suspensió de les activitats aquàtiques dirigides i cursets de natació fins a nou avís

L'inici del nou pla de reobertura i restabliment de les activitats establert per la Generalitat de Catalunya permetrà a la Zona Esportiva municipal reobrir les seves instal.lacions, amb algunes restriccions, a partir d'aquest dilluns 23 de novembre, i el retorn als entrenaments dels equips i entitats esportives, amb una reorganització dels horaris i dels espais disponibles.

Piscina i sala de musculació

L'aforament estarà limitat al 50% en els equipaments exteriors i un 30% als interiors. Només podran accedir a la piscina i la sala de musculació els usuaris i abonats, amb reserva prèvia i franges horàries d'una hora i mitja.  De 17 a 17:30 a la sala de musculació romandrà tancada per tasques de neteja i desinfecció i pel que fa a la piscina es reservarà de 17 a 19 hores per l'ús en exclusiva del Club de Natació Sant Sadurní. 

Les activitats aquàtiques dirigides i els cursets de natació es mantindran suspesos i s'està treballant en la possibilitat d'oferir activitats alternatives en espais exteriors o al pavelló.

Com ja va succeir en d'altres moments de la crisi sanitària, aquells abonats i usuaris que ho desitgin podran sol·licitar el retorn dels diners o bé una reserva dels períodes en què no s'ha prestat servei per tancament de les instal·lacions.

D'altres mesures a tenir en compte són que les instal.lacions esportives tancaran a les 21 hores. S'habilitaran els vestidors del pavelló per als usuaris de la piscina, ja que els de la zona aquàtica es troben en aquests moments en obres.

Pujar al principi de la pàgina