BANNER - 5ª CACO DE LA DONA
DIUMENGE 8 DE MAIG DE 2022 - 09:30 hores - ZONA ESPORTIVA MUNICIPAL

El diumenge 8 de maig de 2022, el Servei Municipal d'esports organitza la 5a edició de la CaCo de la Dona a Sant Sadurní d'Anoia (Camina o Corre) , amb motiu del Dia Mundial per la Salut de la Dona.

L'activitat està adreçada a les dones de totes les edats i és totalment gratuïta.

Amb la inscripció es regalarà una samarreta commemorativa de l'activitat que es podrà recollir des de mitja hora abans de l'inici de la CaCo, per tal que totes les participants puguin lluïr-la durant la prova.

El recorregut mixte és aproximadament de 5,5km.

Un cop s'hagi donat per acabada la CACO, s'han programat diferents activitats físiques al pavelló municipal cobert, a partir de les 11 hores, dirigides pels gimnasos locals que hi han volgut col·laborar.

Col·laboradors: Gimnàs Estem per tu, Banjara Studio, Equip 4 i Gym Escola Estem per tu.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions, s'obriran el 28 de març i es podran fer via online des del web municipal en aquest enllaç fins al diumenge 24 d'abril de 2022.

INSCRIPCIONS

IMPORTANT: Un cop s'hagi arribat al límit d'inscripcions de 750 participants previstos es tancarà el formulari de sol·licitud. Qui ho desitgi, podrà inscriure's en llista d'espera per substituir, per rigorós ordre d'inscripció, aquelles inscripcions que es donin de baixa. Aquest formulari de llista d'espera es tancarà el diumenge 24 d'abril de 2022.

Ampliem inscripcions fins arribar a les 750 inscripsions màximes previstes.

Les inscripcions realitzades a partir del 24 d'abril de 2022, NO tindràn samarretes.

DESCARREGA RECORREGUT DE LA 5ª CACO

CODI QR - 5ª CACO  

Reglament