Publicació 13.09.2022

Es millora la freqüència amb l'estació de Rodalies i la connexió amb el CAP

Tota la informació es pot consultar a bussantsadurni.cat

planolihoraribus

Cliqueu sobre la imatge per ampliar-la*

El proper dilluns 19 de setembre el bus urbà estrena nou recorregut i horaris, que permetrà millorar la freqüència de pas per la parada de l'estació de Rodalies i millorar la connectivitat amb la parada del CAP. El servei s'iniciarà a les 6 del matí i finalitzarà a les 20:30 hores, amb una darrera expedició a les 20:15 hores des de l'estació de rodalies, i una freqüència cada mitja hora.

També aquests dies s'ha activat un nou web informatiu www.bussantsadurni.cat, en què es pot consultar tots els detalls i novetats del servei, i també s'ha estrenat un nou compte a twitter @bussantsadurni, que permetrà conèixer al moment qualsevol canvi o incidència que es pugui produir.

El nou recorregut també suposarà l'anul·lació d'una de les parades en carrers en què fins ara el bus urbà realitza doble sentit de circulació, com és el cas de la Rambla Generalitat, el Pont Romà o carrer Barcelona, entre d'altres. Així mateix, les parades del Pont Romà, la de la Zona Esportiva, la del CAP i la de la zona Esportiva es desplaçaran lleugerament. També aquests dies s'han instal·lat dues noves marquesines a la parada del CAP i també a una parada de la Rambla Generalitat i en properes fases s'anirà ampliant.

*Aquests dies s'han distribuït en algunes zones del municipi un díptic en què la informació dels horaris no és la correcta. Disculpeu les molèsties.