Publicació 21.12.2023

Les persones jubilades majors de 65 anys, aquelles amb un grau de discapacitat que afecti a la mobilitat, o si és igual o superior al 65% i empadronades a Sant Sadurní poden sol·licitar el bitllet social anual gratuït

L’Ajuntament de Sant Sadurní informa que aquest any finalitza la pròrroga de la gratuïtat del servei de bus urbà. A partir del gener l’ús del bus tindrà un cost, de dos euros en el cas del bitllet senzill, o si es fa servir alguna de les targetes multiviatge integrades.

 Bitllet social

Les persones jubilades majors de 65 anys, així com aquelles amb un grau de discapacitat igual o superior al 65%, o entre el 33 i el 64% que els afecti la mobilitat, empadronades a Sant Sadurní, podran sol·licitar el bitllet social anual, que és gratuït, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, i que es podrà utilitzar durant tot el 2024 de manera il·limitada. També es poden utilitzar els títols integrats.

El bus urbà va incorporar aquesta primavera un nou model de vehicle amb tecnologia híbrida, que  incorpora un motor elèctric de 14kw i 220Nm de par màxim, i juntament amb el de combustió, permet una reducció de partícules del 85% i d’un 22% d’emissions de gasos d’efecte hivernacle, a més de la millora en eficiència, amb un estalvi del 8,5% en combustible. Té una longitud d’una mica més de 10 metres i mig i pot transportar a 30 passatgers asseguts i 46 drets.

Per a més informació podeu consultar el web www.bussantsadurni.cat i al canal de Twitter @bussantsadurni.

busurba