Publicació 12.05.2024

La votació es prolonga fins a les 8 del vespre, moment en quč es tancaran les meses i s'iniciarŕ l'escrutini i el recompte, si la Junta Electoral no retarda el tancament dels col·legis per les incidčncies a Renfe

La participació a les 18 hores a Sant Sadurní a les eleccions d'aquest diumenge 12 de maig és del 47,75%, un total de 4.614 electors, que suposa una disminució de la participació d'un 2,03% en relació a les anteriors catalanes, celebrades l'any 2021, encara en pandèmia. Malgrat tot aquesta xifra se situa dos punts per sobre de la mitjana de participació general, situada al 45,80%.

La jornada s'està desenvolupant amb total normalitat a les 19 meses distribuïdes als cinc col·legis electorals del municipi - IE Jacint Verdaguer, Centre Vilarnau, Centre Cultural, Casal d'Entitats i Institut Intermunicipal. La votació es prolonga fins a les 8 del vespre, moment en què es tancaran les meses i s'iniciarà l'escrutini i el recompte, si la Junta Electoral no decideix retardar el tancament dels col·legis per les incidències a Renfe.

El cens a Sant Sadurní en aquestes eleccions és de 9.661 persones, 408 més que ara fa tres anys. 

Podeu consultar més informació al web resultats.eleccionsparlament.cat

eleccions 12M