Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert37ºC-21ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 12.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Eleccions al Parlament: Participació del 47,75% a les 18h

La votació es prolonga fins a les 8 del vespre, moment en què es tancaran les meses i s'iniciarà l'escrutini i el recompte, si la Junta Electoral no retarda el tancament dels col·legis per les incidències a Renfe

La participació a les 18 hores a Sant Sadurní a les eleccions d'aquest diumenge 12 de maig és del 47,75%, un total de 4.614 electors, que suposa una disminució de la participació d'un 2,03% en relació a les anteriors catalanes, celebrades l'any 2021, encara en pandèmia. Malgrat tot aquesta xifra se situa dos punts per sobre de la mitjana de participació general, situada al 45,80%.

La jornada s'està desenvolupant amb total normalitat a les 19 meses distribuïdes als cinc col·legis electorals del municipi - IE Jacint Verdaguer, Centre Vilarnau, Centre Cultural, Casal d'Entitats i Institut Intermunicipal. La votació es prolonga fins a les 8 del vespre, moment en què es tancaran les meses i s'iniciarà l'escrutini i el recompte, si la Junta Electoral no decideix retardar el tancament dels col·legis per les incidències a Renfe.

El cens a Sant Sadurní en aquestes eleccions és de 9.661 persones, 408 més que ara fa tres anys. 

Podeu consultar més informació al web resultats.eleccionsparlament.cat

eleccions 12M

Pujar al principi de la pàgina