Publicació 17.09.2024
La regidoria d'Igualtat organitza uns tallers sobre endometriosi, menopausa i sexualitat i desig sexual

La regidoria d’Igualtat ha programat tres tallers amb la voluntat de continuar sensibilitzant i reafirmant el dret a la salut com un dret humà de les dones al que han d’accedir sense restriccions o exclusions de cap mena, i a través de tot el seu cicle de vida.

Així, el dissabte 21 de setembre s'ha organitzat el taller "Acompanyem l'endometriosi" amb la Dra. Natàlia Subirats Duran, professional de la medicina integrativa i especialista en endometriosi des d'una visió holística, Alba Barbero Moreno, dietista-nutricionista i Psiconeuroinmunòloga i Ana Belén Lara Cepeda, matrona i professora de Ioga. La sessió es farà a Can Mas de la Riera a partir de les 9h. Cal fer inscripció prèvia de l'1 al 18 de setembre.

El dimarts 19 de novembre es durà a terme el taller sobre "Menopausa i sexualitat" amb Mireia Grossmsan Camps.

I el dissabte 14 de desembre Cristina Brull Blanco ens parlarà sobre "El desig sexual".

Les activitats tenen aforament limitat i cal fer inscripció prèvia; per les dues darreres sessions encara no estan obertes les inscripcions.

El servei d'Igualtat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A Ràdio Sant Sadurní n'hem parlat amb la regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, Laia Albiol; i la tècnica, Gemma Girona, en el curs del programa diari Penedès en xarxa. Podeu recuperar l'entrevista.

Cicle de salut femenina