Torna una de les activitats més especials de Cal Feru!
Tast d'Escumosos amb Pernil Ibèric
Després d'uns anys d'absència —l'última edició va ser el 2019— tornem a fer un dels tastos més emblemàtics i esperats de Cal Feru.
Un tast d'escumosos únics i exclusius dels cellers més reconeguts del món dels vins escumosos. Autèntiques joies Gran Reserva, d'anyades especials o limitades, on tot el procés —des de la primera fins a la segona fermentació— es fa íntegrament al celler.
Els escumosos es maridaran amb tres pernils ibèrics diferents, acuradament seleccionats per Miquel Bargalló, de la cansaladeria Cal Miqueló de Sant Sadurní d´Anoia fundada l'any 1896, dedicada a l'elaboració artesanal d'embotits i amb una àmplia selecció de pernils i espatlles de diferents orígens i característiques.
El tast inclou la degustació de 8 escumosos i la selecció de 3 pernils ibèrics de diferents orígens i estarà dirigida pel nostre sommelier Xavier Roig.
Dissabte 13 de desembre de 2025
Per a més informació i reserves: 📧 calferu@calferu.com 📞 938 910 163 📱 WhatsApp: 681 688 177
