Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat19ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
13
desembre
2025
Tast maridatge: escumosos & pernil ibèric
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 18 h
Durada: 18 a 20h
Organitza: Cal Feru
Preu: 52 €
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia

Torna una de les activitats més especials de Cal Feru!

Tast d'Escumosos amb Pernil Ibèric

Després d'uns anys d'absència —l'última edició va ser el 2019— tornem a fer un dels tastos més emblemàtics i esperats de Cal Feru.

Un tast d'escumosos únics i exclusius dels cellers més reconeguts del món dels vins escumosos. Autèntiques joies Gran Reserva, d'anyades especials o limitades, on tot el procés —des de la primera fins a la segona fermentació— es fa íntegrament al celler.

Els escumosos es maridaran amb tres pernils ibèrics diferents, acuradament seleccionats per Miquel Bargalló, de la cansaladeria Cal Miqueló de Sant Sadurní d´Anoia fundada l'any 1896, dedicada a l'elaboració artesanal d'embotits i amb una àmplia selecció de pernils i espatlles de diferents orígens i característiques.

El tast inclou la degustació de 8 escumosos i la selecció de 3 pernils ibèrics de diferents orígens i estarà dirigida pel nostre sommelier Xavier Roig.

Dissabte 13 de desembre de 2025

  • Hora: a les 18h
  • Lloc: Sala de Tast de Cal Feru
  • Preu: 52 € ( reu especial eno·club: 48 €) ​

Per a més informació i reserves: 📧 calferu@calferu.com 📞 938 910 163 📱 WhatsApp: 681 688 177

Pujar al principi de la pàgina