Nexes - Innovaciˇ, emprenedors i empreses

Com a Servei Local d'Ocupació formen part de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona.

Logo xaloclogo DIBA

Les nostres funcions com a SLO són:

  • Serveis a les empreses, facilitant la definició de llocs de treball, la selecció de les millors candidatures per cobrir les vacants, informar de subvencions i assessorar sobre el tipus de contracte més adequat en cada cas.

  • Gestió d'ofertes de treball, per obtenir la relació òptima entre el perfil professional que requereix l'empresa i el lloc de treball que cerca la persona demandant d'ocupació

Gestionem ofertes de treball i cerquem candidats afins als requisits de l'empresa per tal de cobrir les seves necessitats de personal. La borsa de treball disposa de perfils diversos i duu a terme una preselecció de persones ajustada al perfil laboral que cerqui l'empresa.

  • Si la seva empresa està ubicada al municipi de Sant Sadurní, o bé l'ocupació ofertada es desenvoluparà en el municipi,  pot tramitar l'oferta mitjançant els segunts formularis: 
  • Si la seva empresa no té la raó social al municipi de Sant Sadurní , pot contactar amb el seu  Servei Local d'Ocupació de referència emplenant aquest formulari de contacte : 

PUBLICAT EL 15.05.2015