calendaridomicilis

Cal deixar cada tipus de brossa a la porta de casa, entre les 20:00 i les 22:00 hores, el dia que toqui segons el calendari. El servei de recollida no es fa responsable d’aquelles bosses dipositades més tard de les 22:00 hores.

En el cas dels nuclis rurals de Can Benet de la Prua, Mas Asperó i la Fàbrica d’en Jordana,  la recollida selectiva dels residus es fa a través dels punts de reciclatge i seguint el calendari del Porta a Porta del nucli urbà. Els punts de reciclatge són uns espais tancats amb clau on cada veí disposa d’una clau d’accés, on hi ha un contenidor per a la fracció orgànica i un altre per a la fracció resta, i també suficient espai per a deixar les bosses corresponents a la fracció dels envasos i també a la fracció del paper i cartró. A Monistrol d’Anoia, Espiells, Can Catasús i Can Romeu es realitza una recollida mixta entre el Porta a Porta i punts de reciclatge.

Els bolquers i els excrements dels animals s'han de deixar al davant de la porta del domicili, en una bossa a part, els dies corresponents, i amb una enganxina de color taronja (bolquers) o de color verd (excrements d'animals). Aquestes enganxines es poden anar a buscar, de manera gratuïta, a l'oficina de Medi Ambient o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament.

Els bujols de la fracció orgànica s'entreguen a l'oficina d'Atenció al Ciutadà.