Vas gran cobert

Aquest vas té unes mides de 25 metres de llarg per 12,5 metres d'ample i una fondària variable, amb un màxim de 1,70 metres de profunditat. La seva utilitat principal és el bany lliure i la realització d'activitats dirigides com els cursets de natació, tot i que també és utilitzada pel Club de Natació per als entrenaments i competicions.

Vas infantil cobert 

Aquesta piscina té unes mides de 17 metres de llarg per 6 metres d'ample i una fondària d'1 metre. La seva utilitat principal és la d'ensenyament. En ella es realitzen la majoria d'activitats dirigides, tot i que també és un espai preferent per a l'esbarjo familiar.

Vasos exteriors

El juny de 2014 es va inaugurar la nova zona d'esbarjo i bany d'estiu. El nou espai consta d'una piscina descoberta de característiques similars a la piscina coberta de 25 metres de llarg per 12,5 metres d'ample i una piscina infantil de forma trapezoïdal i superfície irregular. També es va remodelar la zona d'esbarjo, amb la renovació de la gespa artificial i dels paraments de la zona de solàrium. 

Vas d'hidroteràpia

Aquesta piscina té unes mides de 6 metres de llarg per 4 metres d'ample i una fondària de 1,40 metres. La seva utilitat principal és la de relaxació i salut. En aquesta piscina no es realitzen activitats dirigides, el seu us és exclusiu per a usuaris del bany lliure, ja siguin abonats o usuaris d'un dia.

Saunes

La zona de piscines cobertes disposa de dues saunes de vapor finlandeses de 4 metres quadrats cadascuna. La temperatura de cadascuna de les saunes és diferent per tal de cobrir les necessitats i preferències de tots els usuaris. Una de les saunes té una temperatura constant d'entre 70 i 80 graus i l'altra entre 55 i 65 graus. El seu us és exclusiu per abonats o usuaris d'un dia.

Hidromassatges 

La zona de piscines cobertes també compta dels serveis complementaris de dos hidromassatges per a quatre persones cadascun. La temperatura de cadascun dels hidromassatges és diferent per tal de cobrir les necessitats i preferències de tots els usuaris. Una de les banyeres té una temperatura constant d'aproximadament 34 graus i l'altra té una temperatura variable d'entre 24 i 28 graus. El seu us és exclusiu per abonats o usuaris d'un dia.

*Les instal.lacions de la piscina estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda