Dos elegants ciclistes condueixen un tàndem que empeny un pianoman que va tocant animades melodies. Mentre circulen, criden l'atenció del públic i interactuen amb ell. Quan l'artilugi fa una parada, el piano es transforma en un teatret de titelles on es representen les aventures de Pete i Pat, una llebre nerviosa i un bulldog tranquil que protagonitzen absurdes situacions.

Bigolis Teatre és una companyia de teatre de carrer, titelles i artefactes. Formada per membres de Traüt cia. D'espectacles i de Forani Teatre, totes dues amb més de 15 anys d'experiència en les arts escèniques de carrer. La proposta artística de la companyia es basa a introduir diferents disciplines en l'àmbit dels espectacles de carrer: titelles, circ, música...sempre amb la presència d'un artefacte itinerant manipulat pels actors. Inicia la seva trajectòria amb l'espectacle "Pete & Pat" (at the pianopupp), estrenat en Rubí (Barcelona). 


https://www.facebook.com/pages/Bigolis-Teatre/569116289894128
https://vimeo.com/87657127
https://www.youtube.com/watch?v=Bfnal_Rq47c

A Sant Sadurni actuaran dilluns 7 de setembre, a les 18.00 h amb aquest espectacle infantil itinerant: Pete & Pat de Bigolis teatre. Itinerari: plaça de l'Ajuntament, Doctor Escayola, Montserrat, rambla de la Generalitat i parc de la Rambla. Org.: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

Pete ¬ Pat de Bigolis teatre
Pete ¬ Pat de Bigolis teatre