Xocolata Amatller, nascuda a Barcelona al 1797, és la marca més antiga de Xocolaters a nivell nacional.

Al 1972, la marca va ser adquirida per Chocolates Simon Coll, una empresa familiar de fabricació de xocolates des de 1840 amb seu a Sant Sadurní d'Anoia.

Xocolata Amatller combina avui, modernitat i tradició.

Durant l'activitat s'explicarà l'origen i l'elaboració de la xocolata i es tastaran diferents elaborats de xocolates Amatller.
Aquestes xocolates es degustaran amb diferents tipus de cava i així gaudir del maridatge d'aquests dos productes de Sant Sadurní.

Dia: Divendres 31 de març de 2017 a les 20 h
Preu: 20 €
Lloc: es realitzarà a la sala de tast de Cal Feru
Places: màxim 20 persones
Taller impartit per: Mestres xocolaters de Simon Coll i el sumiller de Cal Feru, Xavi Roig.
Informació i inscripció: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o a calferu@calferu.com