Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert18ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
AnteriorsDESEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
AnteriorsGENERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsFEBRER
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Divendres
31
març
2017
Tast maridatge: Cava i Xocolata
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 20 h
Organitza: Cal Feru
Preu: 20
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia

Xocolata Amatller, nascuda a Barcelona al 1797, és la marca més antiga de Xocolaters a nivell nacional.

Al 1972, la marca va ser adquirida per Chocolates Simon Coll, una empresa familiar de fabricació de xocolates des de 1840 amb seu a Sant Sadurní d'Anoia.

Xocolata Amatller combina avui, modernitat i tradició.

Durant l'activitat s'explicarà l'origen i l'elaboració de la xocolata i es tastaran diferents elaborats de xocolates Amatller.
Aquestes xocolates es degustaran amb diferents tipus de cava i així gaudir del maridatge d'aquests dos productes de Sant Sadurní.

Dia: Divendres 31 de març de 2017 a les 20 h
Preu: 20 €
Lloc: es realitzarà a la sala de tast de Cal Feru
Places: màxim 20 persones
Taller impartit per: Mestres xocolaters de Simon Coll i el sumiller de Cal Feru, Xavi Roig.
Informació i inscripció: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o a calferu@calferu.com

Pujar al principi de la pàgina