Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
codorniu
Les assemblees de treballadors de Codorníu ratifiquen el preacord per reduir l´ERO i desconvoquen les jornades de vaga
Ho van fer amb el suport del 90% de la plantilla

Les assemblees de treballadors de Codorníu van ratificar ahir el preacord que havien signat dilluns el comitè d’empresa i la direcció per reduir l’ERO, i passar dels 79 acomiadaments previstos d’inici a una xifra final de 70. Segons ha confirmat el Secretari General de la Secció Sindical de CCOO de Codorniu, Antonio Cruces, 246 treballadors dels centres de Sant Sadurní, Esplugues de Llobregat i Lleida van donar suport ahir a la proposta, mentre que 29 persones hi van votar en contra. Així les coses, l'ERO tirarà endavant amb les condicions pactades, a més es va desconvocar la vaga que hi havia prevista per aquest dimecres i l'aturada general que havia de començar el dia 8 d'abril.

Amb aquest acord, es rescindirà el contracte de 38 persones a Sant Sadurní, 5 menys de les previstes. A més, es mantenen les 10 persones rescindides inicialment a Poblet i Lleida, i es rebaixa de 26 a 23 els acomiadaments de les oficines d’Esplugues.

Aquesta reestructuració poc després que el fons nord americà Carlyle comprés la majoria d’accions de Codorníu i quan fa menys de dos anys del primer ERO de l’empresa, amb què es van acomiadar ja 71 treballadors.

Podeu escoltar l'entrevista que li hem fet a l'Antonio Cruces, al següent enllaç:

PUBLICAT EL 03.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic