Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
decomis
La Policia Local decomissa 25 quilos de haixix i es localitza un pis laboratori de droga
Dimarts a la tarda una patrulla va alertar un grup de quatre persones que van llençar la droga al carrer i es van donar la fuga

La Policia Local de Sant Sadurní ha decomissat 25 quilos de haixix després d'una intervenció que s'ha produït aquest dimarts a la tarda al carrer Rosselló. Una patrulla que realitzava una ronda pel carrer va identificar al carrer un grup de quatre persones en actitud sospitosa que, en ser descoberts, van llençar al terra dues grans bosses i es van donar a la fuga. una d'aquestes bosses contenia diverses desenes de tauletes de haixix, amb un pes total de 25 quilos.

L'operació s'ha prolongat fins aquest dimecres. Mossos d'Esquadra van activar ahir des del moment del decomís de la Policia Local un operatiu de vigilància a l'exterior de l'immoble on se sospitava que podrien tenir l'habitatge i aquesta tarda han pogut escorcollar el pis després d'obtenir l'ordre judicial.

A l'interior s'hi ha trobat més haixix i cocaïna, a més de material, com una premsa, una bàscula i d'altres eines que confirmen que l'habitatge servia també com a laboratori clandestí.

Una primera aproximació podria situar el preu al mercat de tota la droga decomissada al voltant dels 100.000 euros.

PUBLICAT EL 14.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic