Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
meritxell borràs
Meritxell Borràs: "El procés participatiu de Can Guineu començarà a la tardor"
La portaveu d'ERC repassa l'actualitat sadurninenca

La regidora d’Acció Social i Igualtat, Promoció Econòmica, Salut Pública, Ocupació i Formació, Meritxell Borràs també ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política de juliol. Una conversa que, com és habitual, ha servit per desgranar el darrer ple municipal i per repassar alguns dels temes més destacats de l’actualitat sadurninenca, entre ells, la implantació del rellotge horari com a nova mesura per gestionar la zona blava: “Potser sí que és una mica just (30 minuts), però serà revisable perquè volem que hi hagi un rodatge de cotxes”.

Pel que fa a la prova pilot de progressivitat fiscal a les escoles bressol, Borràs ha parlat d’entesa al plenari: “Tots els grups ens hi trobem. S'ha d’anar revisant si la vida laboral canvia”.

Preguntada per la cessió de l’Intermunicipal a la Generalitat, ha explicat que “s'han tingut moltíssimes reunions durant els darrers mesos i s'ha intentat que el màxim de gent quedés dins de l’Inter i la Generalitat se'ls quedès”.

Can Guineu i el procés participatiu per decidir-ne l'ús, ha estat un altre dels temes que ha posat sobre la taula: “Ja ho portàvem dins del programa i apostem per la participació ciutadana, ja que és un projecte d'envergadura. Volem que sigui la gent la que decideixi i la idea és que el procés s’enceti aquesta tardor. No ho volem allargar més”.

Les obres a la Casa dels Avis, que està previst que comencin al setembre/octubre; la reobertura del Casal de la Gent Gran amb totes les mesures COVID-19; la Setmana de la Gent Gran, que s'ha de celebrar a finals de setembre o els ajuts a autònoms i petites empreses, han estat altres dels temes que Borràs també ha desgranat.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 12.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic