Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
jimenez
Carles Jiménez: “Seguim defensant que Can Guineu ha de ser l'eix dinamitzador de la zona centre”
El portaveu del PP aposta per convertir la casa pairal en la seu del Consell regulador del Cava

El regidor del Partit Popular a Sant Sadurní, Carles Jiménez, també ha passat aquests dies per Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política d'octubre. Una conversa on ha valorat molt positivament les Fires i Festes: “És un format diferent, i sí que hi ha hagut algunes crítiques pels preus, però hem de valorar la qualitat de la programació. Què preferim, qualitat o quantitat?”, afegint que “l’escenari a esplanada està per quedar-se”.

També ha valorat molt positivament la 25a edició del Cavatast: “Ha estat molt millor organitzat aquest any. La gent tornava a les caves a gaudir del nostre producte”. I ha aprofitat per optar per un híbrid de cara al 2022: “Cal tornat a fer activitats paral·leles al carrer, que continuï sent una festa popular”.

Punt i a part per a Can Guineu: “Seguim defensant que Can Guineu ha de ser l'eix dinamitzador de la zona centre, l'element que impulsi la promoció de la vila. No ha de ser un edifici administratiu i apostem per tenir el Consell Regulador del Cava, la seu”. Alhora, també ha apuntat que “em genera el dubte quins són els límits del procés” i que “és important saber com ho pagarem”.

Entre d'altres, Jiménez també ha aprofitat per parlar de les ordenances fiscals que s'aprovaran al ple municipal d'octubre: “Aplaudeixo la transparència del govern, i la col·laboració per treballar-hi. Estem sempre per a la baixada d'impostos, que es reflecteixi en una injecció per ajudar a famílies i negocis i rebaixar la càrrega fiscal”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 11.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic