Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 30ºC|16ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda política NOVEMBRE 2021 - Meritxell Borràs ERC Roda política NOVEMBRE 2021 - Meritxell Borràs ERC
Meritxell Borràs: "Si a la gent no li toques la butxaca, no ho entén"
La portaveu d'ERC parla de l'incivisme i el descens en les xifres de reciclatge

La regidora d’Acció Social i Igualtat, Promoció Econòmica, Salut Pública, Ocupació i Formació, Meritxell Borràs, també ha passat pels micròfons de Ràdio Sant Sadurní en la ronda política del mes d’octubre. Una entrevista que ha servit per apuntar diversos temes de les seves regidories i repassar el darrer ple municipal, molt marcat per l'aprovació de les ordenances fiscals pel 2022. En aquest punt, ha parlat de l'increment del 5% de l'IBI, recordant que “som un dels municipis amb l'IBI més baix”: “En sortim beneficiats tots, perquè queda repartit en el pressupost municipal. La pujada potser s’hauria d’haver fet l'any passat, però amb la pandèmia vam pensar que no era el moment”.

Sobre la pujada del 20% de la taxa d’escombraries, Borràs ha dit que és “una pujada una mica obligada perquè aquí estem molt per sota dels municipis del voltant. Encara no estem equiparats amb els nostres veïns”. A més, ha parlat dels motius d'aquest increment: “Ha pujat molt la tona que ens cobren de brossa i feia molts anys que no es feia una licitació del servei i els preus han canviat”.

Preguntada per l'incivisme i el descens en les xifres de reciclatge, la portaveu d'ERC ha explicat que “vam ser pioners en el porta a porta i amb els anys s’ha relaxat”, afegint que “estem sancionant perquè si a la gent no li toques la butxaca, no ho entén”.

A la recta final, Borràs també ha parlat del col·lectiu de gent gran del municipi, pel qual s’han preparat tot un seguit d'actes pel que queda d’any; del pressupost pel 2022, que encara estan treballant; de les principals inversions -Casa dels Avis i Camp de futbol- o de la moció que encapçalaven per habilitar un espai de dol al cementiri per les morts perinatals, gestacionals i neonatals.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 19.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic