Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
nadal comercial
Balanç de la campanya comercial de Nadal
SOM Sant Sadurní i la regidoria de Comerç han repartit 7.500 € en premis directes

SOM Sant Sadurní i la regidoria de Comerç de l´Ajuntament donen per conclosa la campanya de Nadal i Reis 2021/22, amb la satisfacció d´haver premiat amb 7.500€ la confiança dels clients que han apostat pel comerç de proximitat de Sant Sadurní d´Anoia durant les seves compres de Nadal i Reis.

La campanya Per Nadal Compra Local, la teva Confiança té premi, ha premiat els clients amb un total de 3.000€ repartits en els sortejos realitzats durant la campanya des del dia 1 de desembre i fins el dia 6 de gener.


Però a més, els establiments del Som Sant Sadurní adherits al sistema de fidelització local amb la targeta client han gratificat els seus clients amb un total de 4.500€ en el seu conjunt. La totalitat dels premis revertiran novament en el sistema de fidelització local per continuar promovent les compres en el comerç de proximitat.

Des del dia 1 de desembre s´ha sortejat cada setmana un xec de 250€, entre les compres fetes durant la setmana anterior, en total 6 xecs que han ajudat les persones afortunades a fer front a les compres de Nadal des del primer dia. Les persones afortunades han estat Ivana Medina, Susana Márquez, Rosa Rios, Montse Esteve, Karina Vives i Cristina Colomer. Els establiments on s´han realitzat les compres premiades han estat de sectors molt variats des d´alimentació, a moda i complements, lleure i cultura i productes i serveis per animals i
veterinaris, mostra de l´ampli ventall de sectors on es pot fer servir la targeta client local.

Durant la campanya també s´han sortejat un total de 1.000€ aleatòriament entre les compres fetes des del dia 1 de desembre i fins el dia 6 de gener, del sorteig han resultat premiats un total de 39 actes de compra dels quals se n´ha retornat l´import íntegre de la compra realitzada als clients. Destaquen les compres premiades de major import les fetes a Lecegui Joiers per import de 139€ seguida de compres fetes a perruqueria Stil d´Ara i Adolfo fotògrafs.

Durant la campanya també s´ha premiat a 25 persones amb una targeta regal de 20€ . El sorteig es va fer el passat 7 de gener entre el total de 1.351 butlletes de la campanya recollides a l´oficina de l´entitat i a la Fassina, butlletes repartides a les botigues del Som i les parades del mercat de marxants els dies 11 i 18 de
desembre.


En total la campanya ha premiat la fidelitat de 70 persones que han apostat pel Comerç local de Sant Sadurní i el mercat de marxants local a l´hora de fer les seves compres de Nadal.

Amb la targeta client local s´han registrat un total de 10.718 actes de compra fins el dia de Reis per un valor total de 452.579€ i un import mig de compra de 42,23€.

Durant la campanya de Nadal i Reis d´enguany també s´ha recuperat certa normalitat en temps de pandèmia en accions de dinamització comercial al carrer, accions que ens van portar al pare Noel i les seves Elfes el dia 11 de desembre i el 15è Tió popular i solidari el dia 18 de desembre, a més de la il·luminació de Nadal ampliada amb la il·luminació dels arbres del Raval i la plaça Nova, i la megafonia del carrer de la zona comercial del centre.

Un total de 343 nens i nenes van venir el dia 18 de desembre a fer cagar el Tió popular i solidari en benefici de Qui té a qui, activitat dinamitzada pels nois i noies del Cau de Sant Sadurní i del centre Kids&Us local, i que va comptar amb la col·laboració Simón Coll i Cal Blay.

La campanya de Nadal ha estat la quarta acció del 2021 en la que s´han reforçat les sinèrgies entre Comerç i Mercat, entre l´entitat comercial Som Sant Sadurní i l´Ajuntament de la vila en un esforç per dinamitzar el nostre poble i el seu Comerç malgrat tots els reptes que actualment afronten les nostres empreses i els seus convilatans.

Més informació a Som Sant Sadurní info@somsantsadurni.com i www.somsantsadurni.com

PUBLICAT EL 13.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic