Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 26ºC|9ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Sant Sadurní acull el Campionat d'Europa sots 17 d'hoquei patins
L'Olímpic de l'Ateneu serà, fins dissabte, la seu de l'Europeu

Vuit països competiran des d’avui i fins dissabte en la 41a edició del Campionat d’Europa sots 17 d’hoquei patins que se celebrarà a l’Olímpic de l’Ateneu, de Sant Sadurní. Andorra, Anglaterra, França, Alemanya, Itàlia, Portugal, Suïssa i l’amfitrió, Espanya, seran els vuit combinats nacionals que buscaran alçar-se amb un títol que en la darrera edició es va endur Espanya després de doblegar a Portugal en la final.

La competició, que arrencarà avui, a les 14h, amb un Itàlia - Andorra, tindrà la seva cerimònia d’obertura avui, a les 19.30h, mentre que Espanya s’estrenarà, a les 20.30h, contra Suïssa.

L’Europeu estarà format per dos grups de quatre equips que s’enfrontaran entre ells fins dimecres. Dijous es disputaran els quarts de final; divendres, les semifinals i dissabte, la gran final; tot ells, gratuïts.

Espanya, com a vigent campiona i amfitriona, arriba com a favorita i, a més, com a conjunt més llorejat de la competició amb 20 títols -seguida de Portugal amb 14 i Itàlia amb 6-.

Podeu recuperar l'entrevista que hem fet a Guillem Cabestany, director tècnic i seleccionador espanyol del combinat absolut.

europeu

PUBLICAT EL 19.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic