Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 28ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda política OCTUBRE 2022 - Pere Vernet ERC Roda política OCTUBRE 2022 - Pere Vernet ERC
Pere Vernet: “Recuperar la normalitat en el servei després de la vaga ens costarà la vida”
El portaveu d'ERC valora els efectes de la vaga

El portaveu d'ERC, Pere Vernet, ha estat l'encarregat de tancar la Ronda Política d'octubre en una entrevista on ha fet balanç, entre d'altres, de la vaga de residus porta a porta, que aquest divendres arriba a les cinc setmanes: "Quan hi ha una vaga d'escombraries, a part de les molèsties del fet que no et recullin la brossa, també es generen problemes de salubritat en el municipi i, com a administració, hem de garantir que no va a més i el decret és el mecanisme que hem trobat perquè no vagi a més", afegint que "hem de passar a actuar amb el servei de via pública, però, mentre fem això no fem altres coses del dia a dia, que hauríem de fer". El republicà també ha dit que la vaga “ha aconseguit que no poguem acabar de confirmar la recuperació dels índexs de reciclatge i, el que hem preocupa encara més és que, un cop s’aixequi la vaga, recuperar la normalitat en el servei ens costarà la vida. Ens costarà que una part de la ciutadania torni a agafar el ritme”.

Vernet també ha parlat de l’aprovació de les ordenances fiscals pel 2023 i de dos dels esdeveniments més destacats de l’agenda sadurninenca, Fires i Festes i Cavatast. En aquest darrer punt, ha destacat l’èxit de l’edició d’enguany: ”És de les poques coses que ha generat unanimitat. De cara a l’any vinent, tindrem algun problema d’espai perquè em consta que hi ha cavistes que ja han demanat participar-hi l’any vinent”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 10.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic