Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 24ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
habitatge
Sant Sadurní, entre els 140 municipis on es limitarà el preu del lloguer
El servei local d'habitatge celebra l'entrada en vigor de la llei estatal

La Generalitat de Catalunya ha publicat aquest dijous, al Diari Oficial de la Generalitat, la llista dels 140 municipis amb mercat d'habitatge tens. Un fet que permetrà, entre d’altres, limitar el preu del lloguer. Aquests 140 municipis, entre els quals, Sant Sadurní, apleguen el 80,6% del total de la població de Catalunya i es concentren sobretot a l'àrea metropolitana de Barcelona i al litoral.

Des del servei local d’habitatge se celebra l’entrada en vigor de la llei estatal i de la confirmació de Sant Sadurní en la llista de municips catalans amb mercat d’habitatge tens.

En els darrers anys s’han fet esforços en polítiques d’habitatge per tal de resoldre no només els alts preus del lloguer si no l’escassetat d’oferta d’habitatge social i accessible. A través d’un conveni amb INCASOL es preveu en els propers mesos iniciar la construcció d’un nou edifici amb 32 habitatges de lloguer social, adreçats a joves i també a gent gran.

També s’han signat ja alguns acords amb la SAREB per tal de condicionar alguns pisos d’aquest fons i oferir-los a famílies en situació de gran vulnerabilitat.

El setembre de 2021 l’Agència de l’Habitatge de Catalunya va reconèixer la condició de Sant Sadurní com a municipi tensionat, davant les dificultats que presentava la localitat per donar una oferta d’habitatge a preus assequibles.

PUBLICAT EL 23.06.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic