Sorgit al 2015 en el marc del Pla de Desenvolupament Comunitari a partir de la demanda dels ve´ns i ve´nes del barri Vilarnau per tal de poder donar resposta i cobertura a les necessitats i demandes de la poblaciˇ major de 75 anys, que viu sola o la que viu acompanyada de persones d'edat similar.

Aquest projecte es realitza en coordinaciˇ amb les voluntÓries del barri Vilarnau i la xarxa ve´nal i comercial del barri.

L'objectiu principal del projecte Acompanya'm Ús el d'aconseguir que les persones grans puguin seguir vivint en el seu domicili tant de temps com ho desitjin o, si mÚs no, el que els hi sigui possible. Per a aconseguir-ho, Ús molt important el paper de les persones voluntÓries i els comeršos. Aquests, al ser l'entorn mÚs pr˛xim de la persona, exerceixen com a radar, detectant possibles situacions de risc o d'exclusiˇ, alertant tot seguit als Serveis Socials, els quals realitzaran una visita al domicili per determinar quines mancances presenta la persona i si Ús necessari iniciar una intervenciˇ.