Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Projecte Acompanya'm

Sorgit al 2015 en el marc del Pla de Desenvolupament Comunitari a partir de la demanda dels veïns i veïnes del barri Vilarnau per tal de poder donar resposta i cobertura a les necessitats i demandes de la població major de 75 anys, que viu sola o la que viu acompanyada de persones d'edat similar.

Aquest projecte es realitza en coordinació amb les voluntàries del barri Vilarnau i la xarxa veïnal i comercial del barri.

L'objectiu principal del projecte Acompanya'm és el d'aconseguir que les persones grans puguin seguir vivint en el seu domicili tant de temps com ho desitjin o, si més no, el que els hi sigui possible. Per a aconseguir-ho, és molt important el paper de les persones voluntàries i els comerços. Aquests, al ser l'entorn més pròxim de la persona, exerceixen com a radar, detectant possibles situacions de risc o d'exclusió, alertant tot seguit als Serveis Socials, els quals realitzaran una visita al domicili per determinar quines mancances presenta la persona i si és necessari iniciar una intervenció.

Pujar al principi de la pàgina