índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Trobada de Joves Corresponsals a l'Índex
Hi han participat 40 joves dels 4 centres de secundària que hi ha a Sant Sadurní

Ahir dijous 14 de desembre es va realitzar a l'Índex una Trobada de Joves Corresponsals, en la que hi han participat 40 joves, de 1er a 4rt d'ESO, dels 4 centres de secundària que hi ha a Sant Sadurní.

El Projecte “Sóc Corresponsal” s'emmarca dins el Programa “L'Índex als IES”, d'Informació i Dinamització als Centres de Secundària, i que consisteix en la presència de les dinamitzadores de l'Índex a l'hora del pati, amb l'objectiu d'apropar informació als joves i realitzar-hi activitats de dinamització, tant dins com fora del centre.

Els corresponsals són joves que fan de nexe entre les dinamitzadores i al resta de companys, transmetent la informació del Punt i alhora, facilitant dades, necessitats i propostes.

Fruit d'aquest treball conjunt amb els joves, aquest dijous ha tingut lloc aquesta jornada de treball que ha permès generar un espai comú de debat i participació.
Durant tot el matí, els joves han realitzat dues activitats: per una banda han treballat aspectes relacionats amb l'emancipació i l'emprenedoria, i per l'altra banda, una dinàmica a càrrec dels/les dinamitzadors/es de l'Índex,  per treballar aspectes relacionats amb la participació juvenil a través d'Instagram.

Activitat trobada

Des de l'Índex també es treballa per tal de col·laborar i donar suport als joves en aquelles necessitats d'espais que es tinguin i fer de l'equipament un espai de referència en activitats juvenils.

Els participants també han pogut gaudir d'un esmorzar, gentilesa de l'Índex, i com a cloenda de la trobada,   se'ls hi ha fet entrega d'un diploma, i s'han pogut fer una foto de grup.

Foto grup

PUBLICAT EL 15.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat