índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Pàgines
Street workout
Comencen els treballs per a la instal·lació d'un Street Workout
Aquesta instal.lació de barres i mòduls per a fer exercici i reforçar la musculatura estarà ubicada al parc Lluís Companys, al barri del Gat Cendrer

Aquests dies han començat al parc Lluís Companys, al barri del Gat Cendrer, els treballs previs per a l'arranjament i condicionament del terreny on s'instal.larà un Street Workout. Aquesta instal.lació la composen diversos mòduls i barres que permetran als usuaris treballar la musculació, la potència i l’esforç, amb l’objectiu de desenvolupar l’agilitat, la força i la flexibilitat. Comptarà amb un mòdul de paral·leles baixes, americanes i una multifuncional personalitzada. 

L’Street Workout és una modalitat esportiva que es pot practicar al carrer o en instal·lacions. Moviments corporals que es duen a terme únicament amb el propi pes corporal i gràcies a diferents aparells dissenyats per a la causa. La seva arribada als nostres carrers ha portat sota el braç una nova concepció de la salut, que busca allunyar-se del model sedentari en què semblem instal·lats, per aportar una nova mirada global al concepte de benestar físic.

Aquesta inversió va ser una de les propostes guanyadores en el procés dels Pressupostos Participatius celebrat l’any passat i que va rebre un gran suport, especialment dels joves. Les obres de l'Street WorkOut podrien finalitzar en uns deu dies.

Street Workout

Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat