Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ton Amat: "No hi ha cap sadurninenc infectat en aquests moments"
El primer tinent d'alcalde ha llençat un missatge de tranquil·litat a la població

El portaveu de Junts per Sant Sadurní i primer tinent d’alcalde, Ton Amat, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política del mes de març. entrevista que ha servit per valorar el ple municipal del mes de febrer i l’actualitat sadurninenca, que a hores d’ara passa, com a la resta de l’Estat, per l’avenç del coronavirus. En aquesta línia, Amat ha enviat un missatge de tranquil·litat a la població per a que segueixi els consells sanitaris i explicat que des de l’Ajuntament s’estan prenent les mesures oportunes per frenar l’impacte del coronavirus. El que també ha destacat és que "no hi ha cap sadurninenc infectat en aquests moments", però ha apuntat, ja en matèria econòmica, que “no podem negar que la crisi sanitària frenarà molt l'economia”.

Ja pel que fa al darrer ple municipal, amb l’aprovació del pressupost pel 2020 com a pal de paller, Amat l’ha posat en valor: “Aquest pressupost marca un abans i un després. Apostem per unes noves prioritats i una nova manera de fer i el primer canvi es veu en el pressupost”.

En matèria pressupostària, el portaveu de Junts per Sant Sadurní ha parlat de la nova partida destinada a Patrimoni: “Teniem patrimoni i arxiu molt oblidat”.  

Del que també ha parlat és de la inversió més gran, els vestidors del camp de futbol, recordant que “el projecte dels vestidors ha d'estar fet aviat”.

Altres temes que també ha tocat Amat han estat la via pública, on ha recordat que “necessita canvi de xip” i la Fassina: “A banda de museu ha de ser pol cultural i econòmic, l'hem d'obrir”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 12.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic