Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
meritxell borràs
Meritxell Borràs: “El més important ara és invertir en les persones”
La portaveu d'ERC explica que s'està estudiant com rescatar el romanent per invertir-lo en pal·liar els efectes de la crisi

La regidora d’Acció Social i Igualtat, Promoció Econòmica, Salut Pública, Ocupació i Formació, Meritxell Borràs, ha estat la primera a passar pels micròfons de Ràdio Sant Sadurní de manera telemàtica per inaugurar la ronda política del mes de maig. Una entrevista que ha servit per valorar molt positivament els primers mesos de mandat i els aprenentatges: “La pandèmia ens ha obligat a aprendre a marxes forçades. Hem après més que en circumstàncies normals i estic molt contenta amb la feina feta”.

Preguntada per les ajudes que està estudiant el govern per fer front a la crisi derivada de la COVID-19, Borràs ha explicat que “el més important ara és invertir en les persones, ja que són les que estan vivint de més a prop la crisi”, afegint, també, que “la remuntada serà difícil i costarà tornar a com estàvem abans perquè hi ha gent que hi ha perdut molt”. Amb tot també ha destacat que s’està estudiant com rescatar el romanent municipal per invertir-lo en pal·liar els efectes de la crisi, sobretot en l’Àrea d’Acció Social - amb ajudes alimentàries i als lloguers, entre d’altres-.

La portaveu d’ERC ha clos l’entrevista posant en valor la tasca de les residències d’avis i dient que quan passi la pandèmia caldrà estudiar com millorar-les: “hi haurà un abans i un després en el tema de les residències. S’haurà de treballar tant en les cures als avis com en els salaris dels treballadors”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 05.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic