Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 31ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
instalacions
L'Ajuntament prepara les oficines d'atenció i altres instal.lacions per quan es puguin reobrir al públic
S'estan desinfectant totes les instal·lacions i es posen en marxa els protocols de protecció i prevenció per afrontar la nova situació

Aquests dies l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia treballa en la desinfecció dels diversos espais de les instal.lacions municipals, la preparació de material de protecció i prevenció, així com en un pla de desescalada i protocols de retorn progressiu del personal treballador a les oficines.

Des de l'administració local s'estan seguint totes les pautes i protocols de seguretat, amb l'objectiu de tenir-ho tot a punt quan les autoritats competents dictaminin que es poden reobrir a la ciutadania.

La setmana passada, a banda de la neteja i desinfecció de la via pública que s'ha dut a terme des de l'inici de la situació de crisi sanitària, es va iniciar una neteja intensiva de totes les instal·lacions municipals amb productes desinfectants. 

Des de l'inici de l'estat d'alarma, l'Ajuntament de Sant Sadurní està cobrint presencialment els serveis essencials i també disposa de canals de gestió i comunicació telemàtica, per la qual cosa ha dotat al personal de fins a 50 ordinadors portàtils per poder dur a terme la seva feina en la modalitat de teletreball. 

També s'aprofita per fer el manteniment dels centres educatius i instal·lar els jocs infantils nous a les escoles bressol municipals. 

PUBLICAT EL 09.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic